Elke Van Soye

23 jaar

Insta: elkevansoye

Vanaf welke leeftijd wist je ‘Ik wil iets met mode gaan doen?’

Ik herinner me nog goed dat ik als meisje van 3 jaar al de leukste jurkjes en rokjes wou aandoen. Mama kleedde me als klein meisje altijd aan maar hier wist ik steeds wel ‘een mouw’ aan te passen zodat ik toch net WEL mijn mooiste kleedjes kon aandoen.

Waar leer jij de nieuwste fashion trends kennen?

De nieuwste fashion strends vind ik ongetwijfeld via social media. Instagram en bloggers houden me perfect op de hoogte van de laatste nieuwe mode trends !

Wat is een andere passie van jou?

Waar ik ook gek op ben, is Disney & dieren . Disney is pure nostalgie waardoor ik bij het kijken van een film even kan terugdommelen naar de goede ‘oude’ en zorgeloze kindertijd. Zie ik ergens iets van Disney,  zal en MOET ik het hebben ! Dieren maken me weer enorm emotioneel . Zelf heb ik 2 keeshondjes en aquarium vol vissen. Als ik de plaats en tijd zou hebben zou ik ieder verlaten dier willen adopteren, van muis tot olifant . Ze zijn zo oprecht en ieder dier verdient een goed en warm nest.

Hoe komt het dat jij er altijd zo stijlvol uitziet? Wat is je grote geheim?

Stijvol zijn betekend niet altijd dat je de duurste kleren moet dragen. Je kan perfect een kleedje van 30 euro combineren met een leuke hak of sneaker en de juiste accessoires . Vooral je eigen stijl creeëren waarin je jezelf het beste voelt geeft je de uitstraling die iedereen opvalt. En wat je nooit mag vergeten : niemand is perfect, maar mooi op zijn/haar eigen manier.

Wie is je grote voorbeeld in de modewereld?

Een persoon waar ik enorm naar opkijk is Celine Van Ouytsel! De manier waarop zij keer op keer straalt in iedere outfit is de top! Van een sportieve sneaker en baggy t-shirt tot een hoge hak met jeans of een kleedje, met alles straalt ze telkens opnieuw!

Wat is je favoriete kledingstuk of accessoire en waarom?

Mijn favoriete accesoire is gegarandeerd mijn zacht roze schoudertasje van Liu Jo. Ze past zowel perfect op een sportievere outfit als op een elegante jurk. Ik kan er al mijn spulletjes in kwijt die ik dagelijks meeneem , ze is niet te groot en niet te klein.

 

 

Wat vind je het leukste kledingsstuk uit onze huidige collectie?

Mijn favoriete kledingstuk uit de collectie is de snakey zilver jurk. Dierenprintjes zijn weer helemaal IN en je kan deze zowel dragen als het goed weer is met een hakje, of als het wat kouder is met een lange bot. Gewoon TOP!

 

Het kleedje  vind je hier in onze shop.