Axelle

Axelle Vandemoere

20 jaar

Insta: avandemoere

Vanaf welke leeftijd wist je ‘Ik wil iets met mode gaan doen?’

Een jaar geleden ben ik via instagram andere blogsters beginnen volgen en eens kijken hoe alles precies werkt. Ik heb heel veel info gekregen van een vriendin. Toen ben ik begonnen met vooral ideeën te zoeken via pinterest en instagram. Ik ben sowieso al langer bezig met mode en make-up ik studeer ook voor schoonheidsspecialiste dus dan vind ik dat een oog voor fashion zeker nodig is.

Waar leer jij de nieuwste fashion trends kennen?

Meestal zie ik via instagram hele leuke ideeën en dan begin ik soms meerdere trends te combineren om zo tot een leuke outfit te komen. Ik kijk ook veel op boutiques of nieuwe winkeltjes vind ik ook wel super leuk.

Hoe komt het dat jij er altijd zo stijlvol uitziet? Wat is je grote geheim?

Het belangrijkste is dat je iets van jezelf hebt in je kledij. Het is altijd heel leuk om ideeën op te doen via instagram of pinterest maar je moet altijd je eigen ding ermee doen. Ik probeer altijd wat inspiratie te zoeken bij andere bloggers en dan ga ik opzoek hoe het anders kan andere printen andere kleuren. Dan geef ik daar mijn eigen touch aan.

Wie is je grote voorbeeld in de modewereld?

Een echt groot voorbeeld heb ik niet, ik kijk uiteraard wel enorm op naar blogsters zoals Jill De Greef. Hun blog is hun leven en ik hoop dat ik zelf ook ooit zoiets kan maken van mijn instagram blog.

Wat is je favoriete kledingstuk of accessoire en waarom?

Uiteraard heb ik enorm veel dingen waar ik grote fan van ben maar als ik dan toch moet kiezen heb ik 2 dingen. Ik heb een ketting gekocht bij me.boutique official en ik vind de ketting echt prachtig ik kan de ketting met zoveel combineren. Het tweede item zijn mijn nieuwe laarzen die ik op zalando besteld heb. Ik zag overal laarsjes waar de zijkant open is ik vond dat heel erg mooi maar er bestaan zoveel modellen. Uiteindelijk heb ik deze gevonden via een vriendin en ik ben er enorm content van ik kan het met heel veel combineren zowel met broeken als kleedjes als rokjes.

 

 

Wat vind je het leukste kledingsstuk uit onze huidige collectie?

Ik ben wel enorm fan van de leopard jacket echt een must have! Zo’n jas ga ik mezelf zeker aanschaffen.

De jas vind je hier in onze shop.