Wij zien het als onze verantwoordelijkheid en plicht om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Via dit privacybeleid informeren wij u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom deze gegevens verzameld worden en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Essence fashion. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en stellen het nodige in het werk dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Dit privacybeleid werd opgesteld op 05-10-2018

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u een product aankoopt in onze webshop, vragen wij persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte dienstverlening, namelijk het opsturen van uw bestelde producten. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mails of andere berichten naar ons verzendt, kunnen deze berichten bewaard worden. In bepaalde gevallen kunnen wij vragen om persoonlijke gegevens op te geven die in dat geval relevant zijn met als doeleinde uw vraag zo goed mogelijk te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Deze gegevens zullen niet gecombineerd worden met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken noch zullen deze gegevens verkocht worden.

Doeleinden van verwerking gegevens

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Delen met derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld tenzij noodzakelijk voor een correcte dienstverlening zoals het afleveren van pakketjes, verwerken van betalingen, …

Mollie

Voor het verwerken van betalingen in onze webshop wordt gebruik gemaakt van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

bpost

Voor de bezorging van pakketjes maken wij gebruik van de diensten van bpost. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met bpost delen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst.

Hoe lang houden wij persoonsgegevens bij?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan wat strikt noodzakelijk is om de doeleinden te realiseren die in deze privacyverklaring worden uiteengezet.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

U hebt het recht om de gegevens die wij over u bewaren in te zien, te veranderen, of het verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons verstrekt is.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Essence Fashion

Weynesbaan 71

2820 Rijmenam
0478/73 49 91
Charlotte@Essencefashion.be

BTW BE0689642185

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In bepaalde gevallen kunnen wij op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen.

Bezwaren en klachten

De betrokkene kan een bezwaar indienen bij de Belgische Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (CBPL) op volgend adres:

Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat, 35 te 1000 Brussel. telefoon: +32 274 48 00

e-mail: commission@privacycommission.be.

De betrokkene kan eveneens klacht indienen bij de rechtbank van Eerste Aanleg van zijn woonplaats.

Voor meer informatie met betrekking tot klachten en mogelijkheden tot verhaal, wordt de betrokkene uitgenodigd om volgende link te raadplegen https://www.privacycommission.be/nl/klacht-en-beroep