Onze passie voor leuke kleding stond centraal bij het opstarten van Essence Fashion. Maar kies je dan voor je eigen ontwerpen? Of ga je op zoek naar leuke bestaande collecties? Wij kozen voor een mix van beide!

Tijdens onze brainstormmomenten besloten we te starten met een bestaande kledingcollectie om deze later uit te breiden met onze eigen ontwerpen. Onze huidige collectie hebben jullie dus vast al ontdekt maar het begint toch ook te kriebelen om onze eigen ontwerpen te lanceren. Intussen hebben we al enkele items uitgewerkt op basis van de trends die we spotten en quotes en beelden waar we gelukkig van worden. Want daar draait het toch om bij kleding, niet?

Houd dus zeker onze Facebook en Instagram pages in het oog en kom ook regelmatig eens piepen in onze shop. Via onze social pages laten we regelmatig de nieuwe ontwerpen los op onze volgers om te polsen wat in de smaak valt. De ontwerpen die het meest in de smaak vallen, kunnen achteraf via onze shop op aanvraag besteld worden. Deze laten we dan voor jou bedrukken op een sweater en t-shirt in een kleur naar keuze.

We starten met truien, omdat er niets gaat boven een comfy trui tijdens de koude herfst- en winterdagen. Ze zijn zo leuk om aan te doen en je kan ze zowel casual als classy dragen. Casual op een jeans met leuke botjes en classy met een rokje of strakke geklede broek en hakjes of botjes.

Benieuwd? Like onze Facebookpage en volg ons op Instagram zodat je niets mist en laat ons zeker weten welke designs jij leuk vindt. Hierbij al een preview: